Danskernes foretrukne valg af låntype – kviklånet

Det er ikke overraskende, at danskerne foretrækker kviklånet, når de ansøger om lån på internettet. Dette skyldes blandt andet, at det er denne låntype, som er hurtigst fra ansøgning til udbetaling, og det er denne hurtighed, som forbrugerne synes at blive mere og mere tiltrukket af. Dertil er det også blevet nemmere for långiverne af de kendte kviklån, da der ikke længere er den samme kritik af de ’hurtige’ lån, som der var for blot et par år siden. Dette skyldes blandt andet en større kontrol fra lovgivningens side, og den store mistillid er således blevet reduceret med tiden.

 

Kviklån – en nem og fleksibel løsning

Det er svært at sige, hvorfor man ikke skulle være begejstret for de moderne kviklån, da de gang på gang viser, at de godt kan bide skeer med de klassiske forbrugslån. Det er en nem og fleksibel løsning, som de flere danskere har valgt at elske. Hos SeedMoney.dk er vi da også vældigt begejstrede for de nye kviklån, og vi har derfor lavet en effektiv søgemaskine, med hvilken man kan sammenligne forskellige kviklån hos flere forskellige långivere. Dette mener vi, der er optimalt, når man skal finde det bedste lån, og vi tager højde for alle de forhold, der kan være vigtige for dig som forbruger.

 

Selvom kviklånet er blevet populært, er vi også bekendt med de konkurrenter, som på daglig basis dukker op på markedet. Der er flere alternativer til det relativt nye kviklån, og også disse tages med i vores sammenligningsplatform, når vi undersøger hvilket lån, der er bedst for dig. Således kan du se fordele og ulemper på tværs af låntyper. Dette kan give et indblik i, hvor moderne og tidssvarende kviklånet er, men det giver også et indblik i, hvad der ellers gør sig gældende på det danske lånemarked. Det sætter mulighederne i perspektiv, og man kan se hvilken forskel, der er på de traditionelle banklån og lån på internettet.

 

!