Din alder betyder noget, når du skal låne penge

At optage et lån er noget, som langt de fleste vil få brug for før eller siden. Dette er naturligt, idet vi ikke har uanede mængder af penge. Netop derfor skal vi sommetider låne penge hos forskellige virksomheder, hvis vores drømme skal blive til virkelighed. Der kan findes mange lån rundt om i Danmark, men du skal altså være opmærksom på, at der er nogle krav, som der skal overholdes. Dette gælder, uanset om du låner penge i banken eller hos andre online långivere. Du skal nemlig have en bestemt alder hos mange af de forskellige låneudbydere. Dette vidste du nok allerede, men ved du hvilke udbydere, som har højere krav til din alder.

Som minimum skal du være 18 år

Når du skal optage et lån, er det et krav, at du som minimum er fyldt 18 år. Dette skyldes, at du juridisk set først er myndig, når du runder denne alder. Det vil sige, at du kan råde frit over din formue samt forpligte dig overfor andre. Med dette menes, at du er frit stillet til at optage et lån, hvis det altså er i din interesse. Når du fylder 18 år, har du altså i princippet ret til at låne penge i banken samt online. Dog findes der stadigvæk en del steder, hvor det er et krav, at man er ældre end 18 år. Hos nogle låneudbydere kræver de, at du er 23 eller 25 år. Dette kan variere meget, men det skyldes, man mener, at chancen for at få sine penge igen er større, hvis der bliver lånt penge ud til en ældre og mere ”moden” person.

Find de lån der passer til din alder

Det kan være lidt svært at finde lige den låneudbyder, som gerne vil låne penge til folk på 18 år. Derfor har vi lavet en hjemmeside, som nok skal gøre det let for dig. Siden hedder SeedMoney.dk, og vi har en søgemaskine, hvor du skal indtaste din alder. Når dette er gjort, finder den alle de låneudbydere, som gerne vil låne penge ud til en på din alder. Det skal altså ikke være besværligt at låne penge – bare brug SeedMoney’s søgemaskine.

 

!