Sikkerhed frem for alt – vælg NemID lån

Du har sikkert hørt det engelske ordsprog ”better safe than sorry”, og dette udtryk mener vi, der er så sandt, som det er sagt. Dette gælder også, når man kigger på lån. Med lån er det nemlig, som med så meget andet, vigtigt, at man aldrig står i en situation, hvor man ikke føler sig tryg. Her tænkes i særdeleshed omkring sine personlige oplysninger osv., da sikkerhed i forhold til selve lånet og de konkrete lånevilkår er en helt anden snak, som du evt. kan tjekke ud i en af de forgangne artikler eller på SeedMoney.dk.

 

Brug altid NemID nøglekort til at skrive under med

Vores varmeste anbefalinger, når det kommer til beskyttelse af personlige oplysninger, er, at man altid bruger sit NemID nøglekort, når man skriver under på låneaftalen. Dette er den sikreste måde, hvorpå man kan sikre sig selv på nettet, og der er således ingen risiko for, at ens personlige oplysninger bliver misbrugt. De fleste långivere tilbyder, at man kan skrive under på låneaftalen med sin NemID, og her hos SeedMoney henviser vi også primært kun til långivere, som tilbyder denne service – de såkaldte NemID lån. Foruden at det er en sikker løsning, er det også en super effektiv og nem måde at ansøge og godkende låneaftalen. Uden denne mulighed ville hele ideen med de ’hurtige’ lån forsvinde, og man ville i stedet ikke vinde megen tid ved at benytte de online lån.

 

For ældre mennesker, der måske ikke har bestilt nøglekort, eller som ikke kan finde du af det tekniske system, kan man henvende sig på enten NemIDs hjemmeside, hvor der er vejledning til brug og bestilling, og ellers kan man henvende sig til den pågældende långiver, som med garanti vil hjælpe dig videre, så du kan optage det lån, der gerne skulle gøre hverdagen lidt nemmere. Hjælp er der altid at hente, og kan vi ikke tilbyde den her på siden, henviser vi til professionelle fagfolk, som ved, hvad der skal gøres.

!