Ting du skal være opmærksom på, når du låner penge

Det er de færreste, som kan gå gennem livet uden at låne penge. Før eller siden vil du nok også få brug for et lån – måske har du allerede optaget flere lån, men der vil nok komme endnu flere. Det er ikke mange af os, som har råd til hus, bil, ferie osv. uden at få nogen form for hjælp. Dette er dog heller ikke det helt store problem, idet der findes mange virksomhed rundt omkring i Danmark, som gerne vil tilbyde lån til dig. Du kan altså næsten altid låne penge hos din bank eller andre kreditinstitutter, når du lige står og mangler penge. Skal du eksempelvis bruge penge nu og her, kan du passende optage et af de mange populære kviklån, der kan findes rundt om på internettet.

Kviklånet og dets styrker

Kviklån er blevet meget populære i den senere tid, hvilket skyldes flere ting. For det først modtager du hurtigt de penge, som du har lånt. Du skal altså ikke vente flere dage, idet du ofte vil modtage pengene få timer efter din ansøgning, hvis du altså får bevilget lånet. Den hurtige håndtering af godkendelsesprocessen har ligeledes medvirket til navnet – kviklån.

En anden stor fordel er, at du kan bruge pengene til lige det, du drømmer om. Skal du bruge penge til et nyt projekt, en ferie eller noget helt andet, så er et kviklån præcis den løsning, du søger, idet du har fuldstændig kontrol og rådighed over pengene, når først de står på din bankkonto.

Den tredje fordel, vi vil nævne, er, at du ikke skal stille sikkerhed for dit lån. Dette betyder, at kreditinstituttet som udgangspunkt ikke kan gøre udlæg i dine personlige ejendele, hvis du skulle komme i den uheldige situation, hvor du ikke kan betale tilbage.

Et godt råd

Der findes mange gode råd rundt om på nettet, når det kommer til at optage kviklån. Vi kunne nævne en masse, men et af de vigtigste råd er, at du søger om lån hos flere forskellige udbydere, idet det giver dig et godt overblik, når du skal vælge dit endelige lån. Kviklån er forholdsvis overskuelige, når du sidder med dem, og derfor kan du let holde tilbuddene op mod hinanden. På denne måde vil du få optaget lige det lån, der passer bedst til den situation, du er i.

Hvilke krav skal du opfylde

  1. Der er en række krav, der skal opfyldes, inden du kan få bevilget dit lån. Blandt andet skal du være fyldt 18 år, da du på den måde har opnået den alder, hvor du er myndig.
  2. Et NemID nøglekort er ikke altid et krav, men typisk vil du skulle bruge dette, når du skal underskrive din låneaftale.
  3. Du må ikke være registreret som dårlig betaler. Det udelukker dig ikke altid, men er du registreret hos RKI, er sandsynligheden for, at du får dit lån afvist, ret stor, og derfor skal du altid sørge for, at du kun optager lån, du faktisk kan tilbagebetale. Dette er muligvis vores varmeste anbefaling.
  4. Krav om dokumentation af indtjening er noget, flere låneudbydere kræver, da de gerne vil være sikre på, at du betaler dine penge tilbage. Dette forstår man godt, hvis man ser situationen fra deres side, idet det aldrig er rart at låne penge ud til en person, hvor der er tvivl om, hvorvidt der vil blive betalt tilbage.

Inden du optager et kviklån, skal du foretage en masse research, så du optager det bedste lån til netop din situation. Dette er formålet med denne artikel, og vi anbefaler, at du bruger den som en vejledning, næste gang du skal låne penge.

 

!