Bliv godtkendt til lån selvom dårlig kreditværdighed

Bliv godkendt til et lån trods dårlig kreditværdighed

Det skal ikke være en hemmelighed, at det er svært at blive godkendt til et kviklån, hvis din kreditværdighed ikke er optimal. Hvis du gerne vil optage et kviklån, men er begrænset af en dårlig kreditværdighed, så er det bedste, du kan gøre at arbejde på at forbedre din kreditværdighed. Du kan dog ikke gøre så meget på et par dage.

Tværtimod, så er det noget, der godt kan have lange udsigter, og hvis du skal bruge et lån inden for nærmeste fremtid, så er det ikke en optimal løsning. Herunder kan du finde en række tips, du kan benytte dig af, hvis du ønsker at blive godkendt til et lån, på trods af en dårlig kreditværdighed.

Ansøg sammen med en partner

Dine chancer for at blive godkendt til et lån kan øges markant, hvis du kan skrive to navne frem for ét på din ansøgning. Det er i høj grad noget, der gør sig gældende, hvis du selv har en dårlig kreditværdighed og du har held til at finde en medansøger, der kan bryste sig af at have en god kreditværdighed.

Årsagen til dette er at din medansøger skal kautionere for dig, hvis det skulle ske, at du ikke er i stand til at tilbagebetale dit lån. Med andre ord, så er der tale om en person, du kan sende din ansøgning sammen med, som er lige så ansvarlig for at lånet bliver betalt ud, som du selv er – også hvis du stopper med at betale af.

Hvis du sender din ansøgning sammen med en anden person, og der er tale om en person, der kan bryste sig af at en god kreditværdighed, så kan du være sikker på at din bank eller lånegiver får en garanti for, at de får deres penge. Dermed er der også større sandsynlighed for, at de er villig til at bevilge dig et lån.

Ansøg om et mindre lånebeløb

Det giver sig selv, at det er nemmere at blive godkendt til et lån af et mindre beløb. Hvis du skal låne et større beløb, så er det ikke lige så nemt at blive godkendt. Hvis du bliver ved med at få afvist dine ansøgninger, så kunne det meget vel være et tegn på at du skal ansøge om et mindre beløb næste gang, du skal låne penge.

Der er selvfølgelig en større risiko forbundet med at låne 400.000 kr. ud til en låntager end 10.000 kr. Det er også derfor, der ikke er lige så lempelige krav til et lån i en stor skala, som hvis du i stedet vælger at optage et mindre lån. Får du ofte afslag på dine låneansøgninger, så er det en god idé at prøve med et mindre beløb.

I samme ombæring bør du dog også overveje, hvorvidt du skal tolke det som et tegn på, at det ikke er en god idé at du optager et nyt lån. Det kunne nemlig meget vel være en indikation af, at din økonomi reelt set ikke kan bære det lån, du ønsker at optage.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

!