Danskerne foretrækker hurtige online lån

Når vi danskere gerne vil låne penge, er der særligt én ting, som har en stor betydning: nemlig at selve pengene hurtigt bliver udbetalt, men også at ansøgningsprocessen er kort. Det viser talrige undersøgelser, og det er blandt andet også derfor, at lån online er blevet så ufatteligt populære de seneste par år. Dette skyldes primært de online låneselskabers automatiserede systemer, som hurtigt godkender eller afviser ansøgere, hvilket gør hele processen nemmere og hurtigere.

Er det hurtigere at låne penge online end i banken?

Hvis du har brug for penge nu og her, kan det være frustrerende at skulle igennem en masse spørgsmål og ansøgningsformularer for i sidste ende at blive afvist – måske fordi man har lavet en dum tastefejl eller lignende. Det er brandærgerligt, men heldigvis er det muligt at finde låneudbydere på nettet, som kræver et minimum af oplysninger, dokumentation og sikkerhed, for at du kan blive godkendt til et lån. Her på SeedMoney.dk har vi samlet et stort udvalg af denne type låneselskaber, som tilbyder alt fra kviklån til forbrugslån, så du altid kan finde et lån, der passer til dine behov og ønsker.

De fleste ved, at det ofte er billigst at låne penge i banken, men de lavere omkostninger kommer også tit med nogle strengere krav til dokumentation og sikkerhed. Banken vil gerne have en garanti for at få deres penge igen, og derfor vil du ofte blive mødt med et krav om at stille din bil eller et andet værdifuldt aktiv i sikkerhed i tilfælde af, at du ikke kan betale. Det vil de fleste helst være foruden, selvom man naturligvis ikke forventer at misligholde sit lån. Foruden sikkerhed vil banken også bede om dokumentation vedrørende dine økonomiske og personlige forhold, og det er vurderingen af disse, der gør, at selve kreditvurderingen tager lang tid i sammenligning med de alternativer, der findes på nettet.

På nettet vil du typisk blive bedt om de mest grundlæggende oplysninger såsom navn, adresse og alder, hvorefter et smart system ud fra en række forudbestemte parametre vurderer, om du er berettiget til et lån eller ej. Du slipper derfor for at vente i spænding – både hvis svaret er ja eller nej. Bliver du godkendt, skal du blot underskrive låneaftalen, hvorefter pengene vil blive overført til din konto. Pengene vil som regel fremgå på din bankkonto inden for 1-2 hverdage, hvilket er imponerende hurtigt.

Med et hurtigt lån på nettet vil du således kunne sidde i sofaen og udfylde din ansøgning, sende den til godkendelse og dernæst underskrive aftalen, såfremt din ansøgningen bliver godkendt – alt sammen på én og samme dag. Slut med utallige møder i banken, hvor du bliver bedt om at redegøre for formålet med lånet. Hvis du er kreditværdig, overfører låneselskabet pengene til dig, så snart du har underskrevet aftalen, og inden længe vil du kunne se pengene på din bankkonto. Har du akut behov for penge til en ny cykel eller til en stor tandlægeregning, ja… så er det altså på internettet, at du har størst sandsynlighed for at finde lynhurtig finansiering, der hverken kræver sikkerhed eller dokumentation, så længe der er tale om mindre beløb.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

!