Adservice Comparison Feed: Could not find feed with ID "hurtiglaan"

Hurtigt lån

Er der noget mere frustrerende end at stå uden penge, når man virkelig har brug for det? Ja, det mener vi, der er. Forestil dig ovenikøbet, at du har ansøgt om et lån, hvor der for det første går en uge, før du får svar på, hvorvidt du er godkendt eller ej, og yderligere et par hverdage, førend pengene står på din konto. Det er ikke bare lettere irriterende – det kan være afgørende for, om du får en god ferie, kan deltage i en tilbudsjagt eller få vasket dit tøj. Hos SeedMoney.dk ligger det os meget på sinde, at selve låneprocessen er hurtig og smertefri, så man ikke skal igennem forhørslignende tilstande, før man kan blive godkendt til et lån. Et hurtigt lån kræver dog ikke bare en kort ansøgningsproces og behandlingstid. Det er ligeledes vigtigt, at pengene lynhurtigt er på din konto, så du hverken kommer i overtræk eller skal vente unødigt lang tid. Derfor har vi på vores platform udelukkende samlet de lån, der tilbyder hurtige kreditvurderinger og udbetalinger, så du ikke skal bøvle med en manglende udbetaling eller langsommelige svar fra sløve låneselskaber. Nedenfor finder du et stort udvalg af hurtige kviklån, som kan gøre dine drømme til virkelighed på ganske kort tid.

Meget få begrænsninger på hurtige lån

Hvis du har prøvet at låne penge før, har du sikkert oplevet, at visse krav går igen hos samtlige låneselskaber. Eksempler på disse krav omfatter:

 • Alder – fx stiller långivere ofte krav om, at du er 18, 20, 23 eller 25 år gammel
 • Statsborgerskab – langt de fleste påkræver, at du er dansk statsborger
 • Bopæl i Danmark
 • Stabil og rimelig indkomst
 • Du må ikke være registreret i RKI.

Når du skal låne penge, kan du altså regne med at blive mødt med et eller flere af ovenstående betingelser, førend du kan gøre dig forhåbninger om at blive godkendt til et lån. De fleste danskere kan heldigvis opfylde betingelserne om statsborgerskab og bopæl, men der er desværre en del, som falder for alderskravet. Det er selvfølgelig noget, du skal være opmærksom på, når du overvejer dine lånemuligheder – alderskriteriet vil dog typisk fremgå af det pågældende lån, hvorfor dette helst ikke skulle volde de store problemer.

Er du registreret i Experian (tidligere kendt som RKI), kan det være meget vanskeligt at få en plads ved det tag-selv-bord, lånemarkedet ellers efterhånden er blevet. Når du er registreret i RKI som dårlig betaler, er der nemlig en betydeligt større risiko ved at låne dig penge, hvorfor du for det første har sværere ved at finde lånemuligheder, og for det andet oftest må betale en betydeligt højere rente som kompensation for den større risiko, som låneselskabet påtager sig ved at bevilge dig et lån. Af denne grund anbefaler vi hos SeedMoney, at du, frem for at optage lån med højere rente, vælger at få betalt det, du skylder. På denne måde kan du langsomt kæmpe dig ud af RKI, så du igen får adgang til billige og hurtige lån på retfærdige og acceptable vilkår, der er til at leve med. Endvidere undgår du at sætte dig for dyrt i det, så du hverken har råd til renter eller pasta. Her på siden finder du mere information om emnet, hvilket vi anbefaler, at du læser, såfremt du er registreret i RKI og overvejer at låne penge. Vi har desuden diverse artikler om det at låne penge, hvilket du måske finder interessant.

Det sidste krav, som vi berører i denne omgang, er den stabile og rimelige indkomst. Har dit låneselskab sådanne betingelser, vil du ofte skulle kunne dokumentere dine indtægter før og efter skat, så långiver kan se, at du har råd til både renter, afdrag og gebyrer i din nuværende og fremtidige økonomi. Det kan være krænkende at udlevere sine årsopgørelse, men det er meget vigtigt, at du husker, at det faktisk kan være en fordel for dig, at långiver kigger din økonomi efter i sømmene. Hvis de opdager, at du har anmodet om at låne et meget større beløb, end din privatøkonomi egentlig kan holde til, er det nærliggende, at du ikke bør optage et sådant lån. I sådan et tilfælde vil låneselskabet typisk afvise din låneanmodning med henvisning til, at din indkomst står i et misforhold til det beløb, du ønsker at låne. Selvom det naturligvis aldrig er rart at blive afvist, kan det rent faktisk være den bedste løsning, så du ikke risikerer at misligholde din låneaftale.
Overholder du samtlige krav, som låneselskabet stiller, bør du være i stand til at optage et hurtigt lån, som løser dine problemer eller realiserer dine drømme. Vi mener, at ovenstående betingelser alle er retfærdige, og sammenligner du kravene med bankernes, er der bestemt noget at råbe hurra for. Vælger du at låne penge online, slipper du nemlig for at troppe op i banken for at tale med din bankrådgiver, som sandsynligvis kun har tid til et møde i arbejdstiden. Du er således nødsaget til at tage fri for at deltage i et møde, de fleste egentlig helst vil være foruden. Her kan du nemlig opleve at blive spurgt ind til meget private forhold – både økonomisk og familiemæssigt. Det er ikke alle, der ønsker, at ens bank ved alt, hvilket er helt naturligt og en fornuftig tankegang. Det kan dog være svært at få et lån bevilget i banken, hvis ikke man ønsker en større eller mindre granskning af ens privatøkonomi, hvilket også typisk indebærer spørgsmål om, hvad man ønsker at bruge pengene på. Her vil banken ofte stille sig uforstående over for, hvis du ønsker at låne 50.000 til en ferie i Amerika eller 25.000 til din nye garderobe. Selvom dette er helt legitime drømme i vores øjne, er det langt fra sikkert, at banken vil have samme forståelse, som vi har. Derfor anbefaler vi, at du låner penge online, hvis du ikke vil begrænses af en bank, der gerne vil diktere, hvad du må bruge pengene på. Så snart du er godkendt til et lån online, vil du kunne bruge lånebeløbet, præcist som du har lyst til. Der er ingen sure miner eller panderynker, så længe du betaler dine afdrag til tiden. Dette er en af de største fordele ved at låne penge online; der er nemlig relativt få begrænsninger på, hvad du ønsker at finansiere. Er det således en rejse til Thailand, som trækker, eller har du en drøm om en splinterny racercykel, så du kan køre de danske landeveje tynde, anbefaler vi hos SeedMoney, at du allierer dig med en af de låneselskaber, som du finder her på siden. Disse långivere garanterer en diskret lånebehandling, en hurtig ansøgningsproces og ekstremt favorable udbetalingstider, der sikrer, at du ikke løber tør for lommepenge på din rejse eller skal spare på cykel gearet.

Hurtige kviklån til små og store behov

Vi danskere er meget forskellige, og der er ikke to drømme, som er ens. Dette betyder også, at du måske ikke nødvendigvis har brug for at låne det samme beløb som din nabo for at realisere dine drømme. Heldigvis findes der både kviklån, som retter sig mod de små og større behov. Det er således muligt at låne fra et par tusinde kroner til svimlende 100.000 kr. via diverse kviklån, som findes på det danske lånemarked. Dette sikrer, at der altid er mindst ét lån, som kan finansiere dine drømme, hobbyprojekter eller noget helt tredje. Har du eksempelvis behov for hjælp til depositummet til din nye lejlighed, kan du benytte et hurtigt kviklån på 15.000 kr. Med et sådant lån skal du ikke bekymre dig om at tigge dine forældre eller venner om hjælp – du skal blot sørge for at betale renter og afdrag som aftalt, og hvis du behandler lejligheden ordentligt, får du jo dit depositum tilbage, når du flytter fra lejligheden igen. Er det i stedet nye møbler, der lokker, kan du passende låne 75.000 kr. og møblere din stue, så du med god samvittighed kan invitere venner eller familie til en hyggelig aften foran fjernsynet i din splinternye og rummelige designersofa, som får gæsterne til at tabe kæben af ren misundelse.

Det er således 100 % op til dig, hvor meget du har behov for at låne – du skal ikke frygte, at der ikke findes et lån til dig. Selv hvis du bare har brug for et par tusinde kroner til din husleje, er det flere steder muligt at låne helt ned til 1.000 kr. helt uden renter. Dette er en gylden mulighed, som desværre ikke alle kender til. Har du fx brug for et par tusinde kroner som lommepenge på din studietur, kan denne type hurtige kviklån være et attraktivt alternativ til at spørge dine forældre om lov til at låne for 117. gang. På denne måde slipper du for at ulejlige dine forældre, så de tror, at du ikke har styr på din økonomi.

Har du derimod brug for en betydeligt større finansiering – måske 300.000 eller mere –, kan det være en fordel at undersøge dine muligheder for et forbrugslån. Denne type lån tilbyder, at du kan låne større beløb – nogle steder helt op til 400.000 kr. Det er rigtig mange penge, som fx kan bruges på et helt nyt køkken eller som den primære finansiering af din nye bil. Uanset om det er en Audi Q3 eller en ny terrasse, der står øverst på ønskelisten, er det altså også muligt at finde finansiering til dette via online lån. Som altid skal du dog bruge dine sunde fornuft, når du ønsker at låne penge – hellere låne en smule for meget end for lidt. Har du eksempelvis planer om en ny udestue, og har du fået en pris på 125.000 kr., kan det være fornuftigt at låne 150.000, så du har lidt ekstra midler, der kan tjene som stødpude, såfremt der opstår uforudsete udgifter. Det er svært at forudsige, hvorvidt den oprindelige pris holder. Viser det sig at være tilfældet, kan du blot glæde dig over, at du nu har lidt ekstra penge, der kan bruges på tilbagebetaling af lånet eller til en smule mere luksus, der gør hverdagen sjovere. Du vil under alle omstændigheder undgå at låne for lidt. Skulle der opstå uforudsete omkostninger, kan du ende i en penibel situation, hvor du enten må låne yderligere, hvilket kan være dyrt, eller finde pengene andetsteds. Det kan være svært, og derfor anbefaler vi hos SeedMoney altid, at du er grundig og omhyggelig, når du fastlægger dit lånebeløb.

Lån hurtigt, men gør dit forarbejde grundigt

Selvom det er muligt at låne penge hurtigt, bør du altid gøre dit hjemmearbejde frem for bare at springe ud i det. Der er mange ting, du som låntager kan gøre og undersøge, inden du skriver under på den endelige låneaftale. Det første råd, vi her fra SeedMoney kan give, når snakken falder på hurtige lån, er, at du bør undgå at have flere lån på samme tid, hvis ét, samlet lån kan gøre det. Dette skyldes blandt andet, at det kan være vanskeligere at holde et overblik, hvis du har flere lån hos forskellige låneselskaber med forskellige lånevilkår. Det ene sted betaler du måske 5 % i rente, mens du hos en konkurrent må slippe 7 %. Man skal ikke være noget geni for at kunne gennemskue, at der er penge at spare, såfremt man kan samle sit lån det sted, der tilbyder den billigste løsning.

Hvis du gerne vil sikre dig selv den ideelle løsning, bør du som sagt gøre dit forarbejde grundigt, så du ikke risikerer at lave nogle af de fodfejl, der kan ende med at koste dig dyre lærepenge. Du kan undgå langt de fleste faldgruber i forhold til lån, hvis du tager dig tid til at lægge et budget og en plan for, hvordan du har tænkt dig at betale dit lån tilbage. Det lyder relativt simpelt, og det er det også, hvis du har et godt udgangspunkt. På nettet findes der diverse skabeloner, du kan bruge, når du skal danne dig et overblik over din privatøkonomi. Med disse i baghånden bliver det lettere at finde de steder i økonomien, hvor du fremadrettet kan spare penge, så der bliver plads til afdrag og renter. Det er vigtigt, at du er realistisk, når du lægger dit budget. Det nytter ikke noget, at du enten overdriver dine indtægter eller underdriver dine udgifter. Tværtimod er det en god idé, at du i stedet er en smule konservativ, når du opgør din indkomst. Tjente du i gennemsnit 18.000 kr. efter skat om måneden sidste år, er det oplagt at bruge dette tal – måske endda en kende lavere, så du ikke er på fallittens rand, hvis din løn viser sig at være lavere end forventet. En omvendt fremgangsmåde kan bruges, når du skal kortlægge dine månedlige udgifter. Kunne du prale af et rådighedsbeløb på gennemsnitligt 7.500 kr. om måneden sidste år, er det nærliggende at tage udgangspunkt i et tal, som er en smule lavere end dette. På denne måde har du på forhånd taget højde for eventuelle uforudsete udgifter.

Ved at benytte denne noget konservative tilgangsmåde kan du undgå at sætte dig alt for hårdt i det med et lån, du i virkeligheden ikke har økonomisk frirum til at betale af på. Det er endvidere vigtigt, at du, når du lægger dit budget, stadigvæk har overskud efter afdrag og renter. Går dit budget kun lige akkurat op, har du med overvejende sandsynlighed ikke økonomien til det pågældende lån. Som tommelfingerregel siger man, at dit rådighedsbeløb bør være på ca. 5.000 kr. Rådighedsbeløbet er det beløb, du har tilbage, når alle dine faste udgifter er betalt, herunder afdrag på lån. Er I to voksne i husstanden, kan I ifølge Forbrugerrådet Tænk ”nøjes” med et samlet rådighedsbeløb på ca. 8.000 kr. Har I børn, kræver dette også et højere rådighedsbeløb – typisk 2.500 kr. pr. barn. Det er dog vigtigt at huske, at disse satser kun er vejledende, og da forbruget er forskelligt i de forskellige landsdele, kan det sagtens være, at du/I kan klare jer med mindre. Bor du omvendt på en af de dyrere adresser i København, er det langt fra sikkert, at et rådighedsbeløb på 5.000 kr. er nok til at dække dit forbrug. Du bør derfor altid gøre op med dig selv, hvor stort et beløb du har brug for, hvis hverdagen skal hænge sammen og give mening. Uanset hvad er det vigtigt, at optagelsen af et lån ikke bevirker, at dit rådighedsbeløb bliver for lavt. Optager du et stort lån, hvor de månedlige afdrag påvirker dit rådighedsbeløb betydeligt, bør du måske overveje, hvorvidt et mindre lån kan være tilstrækkeligt. ”Æder” afdragene for meget af dit månedlige rådighedsbeløb, ender du nemlig med at have meget få penge tilovers til mad, fornøjelser og alt muligt andet sjov.

Find alverdens hurtige kviklån på SeedMoney.dk

Kan det kun gå for langsomt med at få penge på kontoen, er du kommet til det rette sted. På SeedMoney.dk finder du Danmarks måske største udvalg af hurtige lån. Vi har samlet de mest gængse låneselskaber, som alle kan bryste sig af ekstremt korte ansøgningsprocesser og udbetalingstider. Vores frommeste opgave er nemlig at supplere vores læsere og besøgende med de bedste og billigste løsninger, der findes på det danske lånemarked, så de ikke selv er nødsaget til at surfe internettet tyndt for at finde de långivere, som tilbyder de mest favorable lånevilkår. Når det handler om at låne penge hurtigt, er tålmodighed bestemt ikke nogen dyd – snarere tværtimod. Vi kan alle havne i en situation, hvor det er nødvendigt med et lån. Har du vanskeligheder med at betale din husleje, kan du risikere at blive sat på gaden, og det er der vist ingen, som ønsker. Her kan det være fordelagtigt at låne penge hurtigt, så du undgår utallige rykkergebyrer og i værste fald en kamp med et nådesløst inkassobureau. Står du på Ramblaen uden penge til hverken nyt tøj eller returbilletten, er det naturligvis også en kæmpe fordel, hvis dit lån ikke tager længere end højst nødvendigt om at blive godkendt, så pengene er på din konto hurtigst muligt. Hurtige kviklån kan både være en katalysator, som gør drømme til virkelighed, men også en sidste skanse mod mareridt, vi helst vil undgå.

Uanset hvilken situation du står i, har vi hos SeedMoney med stor sandsynlighed lånet til dig, der foretrækker fart over feltet. Vi formidler kontakten til de hurtigste selskaber på markedet, der alle står klar til at hjælpe dig ud af en ærgerlig situation eller på flyet til USA. Disse långivere er dybest set ligeglade med, hvad du bruger pengene til – det er op til dig selv, så længe du sørger for at betale dine afdrag til tiden. Du kan ansøge om et lån når som helst – hvor som helst. Sidder du i toget på vej i skole, eller venter du på, at det bliver din tur hos tandlægen? Intet problem. Så længe du har en PC, tablet eller smartphone samt en internetforbindelse, har du adgang til et væld af lån, der gør dig i stand til at låne penge hurtigt uden alt for meget udenomssnak eller dokumentation. Selve ansøgningsformularerne er relativt nemme at gå til, og du skal som hovedregel hverken stille sikkerhed eller dokumentere de seneste års indtægter, så længe lånebeløbet ikke er kæmpestort. Benytter du vores platform, bør du være i stand til at finde et eller flere lån inden for ganske få minutter. Herefter skal du blot udvælge det lån, der passer bedst til din situation og angive de oplysninger, låneselskabet beder dig om. Det er pærenemt og tager ikke mere end højst 10 minutter, hvorefter du blot skal læne dig tilbage og afvente selskabets svar. Bliver du godkendt til lånet, kan du altid hoppe fra, hvis du fortryder. Hvis du stadig har behov for pengene, kan du i mange tilfælde skrive låneaftalen under med dit NemID nøglekort, hvilket gør hele processen nem og sikker. Når du har skrevet under, går der ikke længe, før pengene bør fremgå på din konto.

Spørgsmål og svar vedrørende hurtig lån

Det er ikke alt, der er til at gennemskue, når man skal låne penge – specielt ikke, hvis det er første gang, du prøver et hurtigt lån. Hos SeedMoney oplever vi tit, at folk stiller de samme spørgsmål, når de skal låne penge, og dette bebrejder vi dem ikke for. Nogle lån kan nemlig virke for gode til at være sande, mens andre ting måske får alarmklokkerne til at ringe. I denne sektion har vi samlet nogle af de mest udbredte spørgsmål, vi har stiftet bekendtskab med, når snakken falder på hurtige lån.

 1. Hvilke lån er de hurtigste?

Kviklån. Der er ingen tvivl om, at disse populære og lynhurtige lån har fået en plads i danskernes hjerte grundet den korte behandlings- og udbetalingstid. Ved kviklån skal du utrolig sjældent stille sikkerhed eller dokumentere dine indkomstforhold, hvilket sparer dig for en masse bøvl og besvær. Dette betyder, at du kan gå fra ansøgning til udbetaling på relativt kort tid – typisk vil du kunne udfylde din ansøgning på 5 minutter, og bliver du godkendt, har du normalvis pengene inden for en dag eller to. Ud over hurtige kviklån kan der nævnes SMS lån og mobillån, der også er forholdsvist hurtige. De populære quicklån er grundlæggende set det samme som et kviklån, hvorfor disse naturligvis også tilbyder hurtig udbetaling.

 1. Kan jeg få et hurtigt lån?

Der er stort set ingen begrænsninger i forhold til, hvem der kan få bevilget et hurtigt lån, men typisk vil der være en række branchekrav fra låneselskaberne, som du under alle omstændigheder skal leve op til. Du må blandt andet ikke være registreret i RKI (nu Experian), du skal være over 18 år gammel, og så skal du have et dansk statsborgerskab. Endvidere vil visse låneselskaber kræve, at du har en passende indkomst, der kan stå mål for det beløb, du ønsker at låne. Du kan læse mere om disse krav hos de forskellige udbydere.

 1. Er det hurtigere at låne på nettet end i banken?

Ja. På nettet slipper du for opslidende samtaler med en bankrådgiver i arbejdstiden. Du skal således ikke tage fri fra arbejde for at mødes med din bankrådgiver, som måske ikke er særlig forstående over for dine behov. Når du sender en ansøgning om et lån online, foregår lånebehandling ofte også maskinelt – der er altså som udgangspunkt ikke nogen manuel behandling af din ansøgning, hvilket helt konkret betyder kortere ventetider. Nogle låneselskaber kan således prale af en behandlingstid på blot få minutter, hvilket det trods alt er de færreste banker, der kan bide skeer med.

 1. Hvor hurtigt skal pengene betales tilbage?

Når vi taler om hurtige lån, menes der hovedsageligt, at ansøgningsprocessen og udbetalingen er lynende hurtig. Dette er dog ikke ensbetydende med, at lånet skal betales lige så hurtigt tilbage – bare rolig. Det er dog muligt at finde hurtige kviklån, hvor du har 30 dage til at betale pengene tilbage, hvilket ikke nødvendigvis er nogen ulempe – på denne måde er selve lånet ude af verden efter blot en måned, og du skal således ikke betale renter og afdrag over flere år. Foretrækker du at blive dit lån kvit hurtigt, findes der også kviklån, hvor afdragsperioden er relativt kort.

 1. Hvor mange penge kan jeg låne?

Alle kan stå i en situation, hvor de pludselig har behov for at låne penge – og meget gerne hurtigt. Er din cykel gået i stykker, eller var tandlægeregning en smule større en forventet, kan du låne et par tusinde kroner, så budgettet igen hænger sammen. Mangler du i stedet 50.000 kr. til dit og din udkårnes bryllup, er det også muligt at finde hurtige kviklån, som kan dække jeres behov. Beløbsgrænserne på hurtig lån varierer fra nogle få tusinde kroner til ca. 100.000 kr.

 1. Hvor finder jeg de hurtigste lån på markedet?

Lige her på SeedMoney.dk. Vi har samlet alle de bedste låneselskaber i Danmark og sat dem op imod hinanden, så du slipper for at gøre det selv – selv tak. Det er vores måde at hjælpe danskerne på, så det altid er nemt at finde den billigste og hurtigste måde at låne penge på. At låne penge er en tillidssag, og vi anbefaler af denne grund, at du altid er omhyggelig i dit valg af låneselskab. Hvis udbetalingstiden er afgørende for dig, kan du passende benytte denne side, som vi løbende opdaterer med de nyeste tilbud, så du kan låne penge hurtigt og gnidningsfrit.

 1. Er der nogle ulemper ved et hurtigt lån?

Der er ingen egentlig ulemper ved et hurtigt lån, men der er dog nogle få ting, du skal være opmærksom på. Denne type lån slår som bekendt på en lynhurtig ansøgningsproces og udbetaling, hvilket dog også sætter visse begrænsninger for, hvor meget det er muligt at låne. Da det hele går meget hurtigt, er det også naturligt, at låneselskaberne ikke er villige til at låne helt store summer ud. Har du derfor brug for en mere omfattende finansiering, bør du i stedet ansøge om et forbrugslån, hvor lånegrænserne er en smule mere fleksible. Endvidere er det vigtigt at pointere, at hurtige lån, som det er med alle andre former for løn, naturligvis skal betales tilbage på de vilkår, der fremgår af låneaftalen. Du skal således altid betale dine afdrag til tiden, så du ikke risikerer at misligholde dit lån.

 1. Hvornår skal jeg overveje et hurtigt lån?

Har du brug for at finansiering her og nu, kan et hurtig lån være løsningen for dig. Her er fokus først og fremmest på den korte ansøgningsproces, så du ikke skal vente længere end højst nødvendigt på at vide, hvorvidt du er godkendt eller ej. Det kan være frustrerende at gå i uvished, men dette kan du stort set undgå, hvis du vælger et hurtigt kviklån. Hurtige lån er ydermere en oplagt mulighed for dig, som ”kun” har brug for en relativt beskeden finansiering, der skal dække dig ind, indtil du får løn igen. Med et hurtigt lån kan du eksempelvis låne 10.000 kr. i starten af måneden og betale pengene tilbage igen, når din månedsløn dukker op på kontoen den sidste hverdag i måneden. Det er nemt, bekvemt og ligetil – præcis som det burde være.

!