Adservice Comparison Feed: Could not find feed with ID "smalaan"

Minilån

Af og til vil du som forbruger have brug for at optage et lån. Dette kan gøres på flere måder, men den traditionelle metode er den, hvor du går ned i banken og beder om penge til det, du nu drømmer om. Dog er der mange, som ikke kan få lov til at optage deres lån, da banken stiller en række strenge krav, som ikke altid kan opfyldes. Skulle du alligevel få lov til at låne penge, kan du godt forberede dig på en lang ventetid, eftersom banken foretager en lang proces hver gang, der skal lånes penge.

Har du ikke lyst til den lange ventetid samt de mange krav? så har vi lige løsningen til dig. Du kan nemlig optage et lån online, og her tænker vi specielt på et af de mange forbrugs- og/eller kviklån, som tilgodeser dig som kunde.

Har du lidt svært ved at finde det lån, som passer til dig – frygt ej. Vi hos SeedMoney.dk har gjort det nemt for dig, når det rigtige lån skal findes, og vores søgemaskine skal nok finde det helt rigtige sted til dig, når lånet skal optages.

Fordele ved et online lån

Som forbruger optager man selvfølgelig kun lån, hvis det har fordele, som ikke kan findes andre steder. Der er en række fordele i banken, men dem vil vi kort nævne nogle af senere. Vi vil i stedet fokusere på de fordele, som du kan opleve, hvis du vælger at optage et af de mange online lån, som kan findes på internettet.

Hele processen går hurtig

Er det et online lån, som du har i tankerne, er der flere fordele, som du kan nyde godt af. Specielt den hurtige håndtering af låneprocessen er noget, som er favorabel     t for dig som kunde. Du skal altså ikke vente specielt længe, før pengene er på din konto. Det går altså meget hurtigt, hvilket også har dannet grundlag for et af de mange online lån – nemlig kviklånet. Når du låner penge online, går det altid hurtigt, og ofte kan du få pengene på dagen for godkendelse eller få dage efter. Dog afhænger det af, hvilket lån du vælger. Skal man sammenligne det med banken, bruger banken længere tid på processuelle forhold samt krav til formalia, og derfor vil du komme til at vente noget længere tid her.

Du skal ikke stille sikkerhed

Vælger du et lån i banken, vil du ofte skulle stille en form for sikkerhed, hvis banken overhovedet skal overveje at udstede et lån til dig. De vil gerne have sikkerhed i dit hus, din bil eller noget andet, som har en given værdi. Det er dog ikke alle, som kan stille den form for sikkerhed, og derfor bliver det svært at opnå et lån hos banken, hvilket kan være problematisk, hvis man faktisk skal bruge lidt ekstra penge til et bestemt formål.

Lån penge online, hvis du vil undgå at skulle stille sikkerhed. De mange online lån, der tilbydes, kræver nemlig ikke sikkerhedsstillelse, hvilket er en unik mulighed for dig, der måske ikke har mulighed for at stille den sikkerhed, der kræves.

Du kan bruge pengene på det, du drømmer om

Når du låner dine penge online, er det dig, som fuldstændig bestemmer, hvad pengene skal bruges til, hvilket er noget, du ikke finder mange steder. Du har altså ikke en bankmand, som ånder dig i nakken for at finde ud af, hvad dine penge går til. Du kan frit bruge dem til det, du drømmer om. Er det en ferie, som hele familien længe har drømt om, eller har I et projekt i form af en renovering eller andet – så kan det også klares. Der er ingen grænser for, hvad du kan bruge pengene på, når du låner online, hvilket er blandt en af det klart største fordele.

Langt de fleste kan optage et online lån

Når du låner dine penge online, bliver du ikke mødt med en mur af krav. Faktisk er alle kravene ret simple og lige til at overholde. De fleste långivere på nettet kræver blot, at du ikke tidligere har haft et lån hos dem, som du ikke tilbagebetalte til tiden. Ligeledes får du også svært ved at få bevilget et lån, hvis du er registreret i RKI eller andre debitorregistret. Disse er databaser, som har registreret alle de personer, der er dårlige betalere, og hvis du er registreret her, kan du nok godt vinke farvel til dine muligheder. Det er de færreste virksomheder, som vil låne penge ud til personer, hvor risikoen, for de ikke ser dem igen, er stort, hvilket er forståeligt – så optag kun lån du kan betale tilbage.

Der er også ulemper ved online lån

Inden du låner penge, skal du altid overveje, om du virkelig har brug for pengene, idet du kan komme i vanskeligheder, hvis du ikke får betalt lånet tilbage. Har du dog overvejet situation nøje, er det ikke noget problem – bare husk at tænk det grundigt igennem.

Du ved det nok allerede, men renten er altså lidt højere, når du låner penge hos en af de mange långivere på internettet, hvilket skyldes de fordele, som du kan nyde godt af. Du skal som sagt ikke stille sikkerhed, og pengene kan bruges, som du lyster. Netop derfor er renten ofte højere end eksempelvis hos banken. Dette er ikke nogen katastrofe, idet du får nogle gode fordele. Du skal blot være sikker på, at du kan tilbagebetale lånet. Ud over den lidt højere rente er der ofte nogle administrationsomkostninger, som også skal betales. Sammenlagt giver det et lidt utydeligt beløb, men derfor skal du holde øje med de årlige omkostninger i procent (ÅOP). I ÅOP er alle tænkelige omkostninger regnet med, og du kan passende holde øje med denne, når du skal sikre dig, at lånet ikke bliver for dyrt. ÅOP er et godt pejlemærke, og du vil med fordel kunne vælge det lån, som har den laveste ÅOP.

Få pengene betalt til tiden

Inden du optager et lån, skal der helst lægges et budget, så du kan vurdere, hvor meget du kan betale om måneden. Det kan nemlig hurtigt blive et problem, hvis du ikke betaler lånet tilbage, idet der ofte vil blive pålagt nogle ekstra renter, som hurtigt kan gøre det svært for dig at betale. En sådan situation skal du ikke ud i – så læg et budget inden du giver dig i kast med et lån.

En god taktik – ansøg flere steder

Vil du optage et forbrugs- eller kviklån online, er der en taktik, som vi vil råde dig til, at du benytter. Du skal ansøge hos alle de udbydere, som lyder lovende. Dette kan lyde mærkeligt, men det er faktisk meget smart for dig, idet du kan sammenligne hver eneste låneudbyder med hinanden. På den måde får du et godt overblik, og du kan let sammenligne de forskellige tilbud, som du har modtaget. Du kan kigge på ÅOP, renten, gebyr samt andre omkostninger. Du vil altså hurtigt finde ud af, hvilket lån der er billigst for dig, når du skal vælge en långiver.

Vi fra SeedMoney.dk har erfaring med lån, og vi vil altså klart anbefale, at du bruger blandt andet denne taktik, når det rigtige lån skal findes. Bruger du ovenstående metode, vil du kunne opleve, at du sparer en god sjat penge.

Hvilke krav kan du blive mødt med hos låneudbyderen?

Der er som sagt mange forskellige udbydere, når det kommer til online lån, hvilket betyder, at du kan blive mødt med forskellige krav alt afhængig af, hvor du søger. Der er dog ikke så mange krav, og du vil hurtigt opleve, at det hele er meget mere lempeligt, end hvad der kan opleves, når du ansøger om lån i banken.

Trods de få krav, som du vil blive mødt med, er der dog alligevel nogle ting, som du skal være forberedt på. Heldigvis er alle disse dog meget overskuelige, og de vil med alt sandsynlighed ikke være en forhindring for dig og din videre færd på lånemarkedet -du behøver altså ikke at være nervøs.

Du skal være fyldt 18 år

Når du skal låne penge, er der et krav, der hurtigt kan tjekkes af. Er du over 18 år, har du mulighed for at låne penge. Dette skyldes, at du juridisk set er myndig, og du kan derfor råde over din egen formue. Dog er det ikke alle låneudbydere, som vil låne dig penge, selvom du skulle være 18 år. Der er nemlig steder, hvor de eksempelvis har en aldersgrænse på 23 år. Dette skal du heldigvis ikke bryde dit hoved med, idet vi hos SeedMoney.dk har gjort det let for dig. Så snart du har indtastet din alder, frasorteres de lån, som du ikke har mulighed for at optage.

De kan bede om en lønseddel

Er planen at låne penge online, vil du ofte blive mødt med et krav om, at du skal indsende lønseddel og årsopgørelse, så låneudbyderen kan se, at du er en kunde, som faktisk kan tilbagebetale det beløb, der er lånt. Dog er der også nogen, som kræver, at du er aktiv på jobmarkedet, men det er kun fordi, de vil sikre sig, at de faktisk har at gøre med en kunde, der kan tilbagebetale lånet.

Disse krav er ikke voldsomt belastende, og du skal altså ikke bruge lang tid på at finde de relevante oplysninger, som lånudbyderen gerne vil se.

Du må ikke være registreret hos RKI

Det er ikke alle långivere, der har den holdning, at man ikke må være registreret i RKI, men det er dog størstedelen. Du skal altså ikke være registreret hos RKI eller andre debitorregistret, da dette vil mindske dine chancer for at få bevilget et lån drastisk. Du skal altid være sikker på, at du kan tilbagebetale dine lån, da du ellers kan risikere mange problemer i fremtiden, som ikke vil gøre din tilværelse nemmere – nærmere tværtimod.

Et gyldigt NemID

Dette er ikke altid et krav, men for din egen skyld skal du have et gyldigt NemID. Dette skyldes, at mange af kontrakterne underskrives online, og dette kan du ikke uden dit NemID. Derfor er det klare råd herfra, at du får anskaffet dig et gyldigt nøglekort, så du altid kan underskrive de kontrakter, som du vil få tildelt. Det er ikke kun i forbindelse med lån, at et gyldigt NemID er vigtigt, eftersom det kræves mange steder – så skaf dig et gyldigt NemID i dag.

Få hjælp til at finde det rigtige lån

Der er så mange udbydere af lån, at lånebranchen nærmest minder om en jungle, og uden den rigtige guide kan du let blive vildledt og tage en forkert beslutning. Det er før set, at folk har taget det helt forkert lån, hvilket har medført nogle ubehagelig konsekvenser med sig for privatøkonomien. Dette vil vi hos SeedMoney ikke risikere sker for dig, og derfor har vi lavet en brugervenlig søgemaskine, som nok skal hjælpe dig gennem de mange tilbud, der kan findes ud i den store verden. Bruger du denne maskine, skal du nok får et overskueligt overblik over dine muligheder. På den måde er sandsynligheden for, at du optager det rigtige lån betydeligt, større.

Omkring vores låneudbydere kan det siges, at de alle er fuldstændig troværdige, da vi kun arbejder sammen med de bedste og mest hæderlige långivere. Vi har derfor kigget dem godt efter, og du skal altså ikke frygte noget, hvis du optager dit kommende lån hos en af disse udbydere.

Det har aldrig været lettere at finde det rigtige lån, idet vi har et kæmpe netværk af låneudbydere, som kan findes på vores hjemmeside. Disse låneudbydere bliver holdt over for hinanden på en overskuelig måde, så du kan finde lige det lån, der passer på din situation. Vi har forsøgt, at gøre søgemaskine så overskueligt, at alle kan finde ud af systemet – du skal blot indtaste to simple oplysninger.

Indtast beløbet på det ønskede lån

Dette er selvfølgelig den vigtigste post, da dette er lånets omdrejningspunkt. Derfor er det første, du gør, at indtaste det beløb, som du søger. Når du har indtastet størrelsen af beløbet, vil alle relevante muligheder poppe frem på en overskuelig måde, så du let vil kunne finde ud af det.

Det beløb, du indtaster, skal måske være lidt højere, end det beløb du reelt skal bruge, idet der kan komme uforudsete omkostninger, når I skal rejse eller have renoveret jeres badeværelse. Har du dog lavet et skudsikkert budget, kan du indtaste beløbet meget præcist.

Indtast din alder

Når beløbet er tastet ind, har du blot tilbage at indtaste din alder. På den måde er hele sorteringen klaret, og du er nu klar til at optage lige det lån, som passer bedst på dig. Alderen er vigtig for søgemaskinen, når den skal finde udbyderen, idet der som nævnt ovenfor er aldersbegrænsninger hos nogle af firmaerne. Dog skal der nok været et lån til dig, selvom du måske kun er 18 år.

Når disse to oplysninger er indtastet, skal vores søgemaskine nok gøre det svære arbejde. Den skal nok sortere det hele på en overskuelig måde, så du kan finde lige det, du ønsker. Hos SeedMoney vil vi gerne gøre din drøm til virkelighed, og derfor har vi gjort det hele så brugervenligt som overhovedet muligt, og du kan nu let finde et online lån

Ofte stillede spørgsmål

Det er ikke altid, at lån er ligetil at forstå, og derfor har vi samlet nogle af de spørgsmål, som folk ofte har stillet, når de skal til at optage deres lån

Hvad er RKI?

RKI er et sted, hvor du helst ikke vil stå, idet det er et register dårlige betalere. Når først du er registreret, kan virksomheder finde dig, hvis de har adgang til databasen. I denne branche benytter stort set alle virksomhederne RKI, når de skal undersøge deres kunder, og langt de fleste låner ikke penge ud til dårlige betalere – så gør dig selv en tjeneste og hold dig fra denne liste.

Hvor meget kan jeg låne?

Det er forskelligt fra virksomhed til virksomhed, og et præcist beløb kan ikke gives. Nogle steder kan du låne 5.000 kroner, mens du andre steder kan låne 100.000 kroner. Dette kan variere meget, og der er mange ting, der kan have en betydning for dine muligheder.

Hvad er ÅOP?

ÅOP er en forkortelse for årlige omkostninger i procent. Dette er et nøgletal, som man skal holde øje med, da alle reelle omkostninger omkring lånet skal være oplyst her – af hensyn til forbrugeren.

Hvad er Morarente?

Hvis du ikke betaler til tiden, kan du opleve, at renten på dine omkostninger stiger, hvilket skyldes, at lånudbyderen lovligt kan pålægge dig en højere rente som kompensation for den sene betaling. Denne rente er forholdsvis høj, og har du ikke betalt til tiden, fastsættes morarenten til en årlig rente, der svarer til den fastsatte referencesats med et tillæg på 8 procent.  

Kan man låne online?

Ja, det kan du godt. Der er et stort udbud af låneudbydere, som gerne vil låne dig penge. Online kan du finde kvik-, mobil-, forbrugslån og meget mere. Udbuddet er stort, og på vores side vil du hurtigt kunne danne dig et overblik over de mange lån, som der tilbydes.

!